Gemotiveerd en
stressbestendig jouw
problemen aanpakken

 

Werk en privé beïnvloeden elkaar

Als je thuis of op het werk niet lekker in je vel zit dan zullen je prestaties verminderen. Werk en privé zijn altijd met elkaar verweven. Bewust en onbewust kunnen deze elkaar zowel positief als negatief beïnvloeden. De cijfers tonen aan dat talloze personen dagelijks negatief worden beïnvloedt. Steeds meer personen zoeken actief naar een oplossing. Ik help jou om jouw problemen te doorgronden en op te lossen.

 
 
 

Herken je jezelf hier in?

Zit jou iets dwars op het werk of privé? Blijf je er over piekeren terwijl je een oplossing probeert te vinden? Vergt dit meer tijd van je dan dat je eigenlijk zou willen? Je beseft dat je jouw doel later zult behalen. Zet je jezelf onder druk om toch een oplossing te vinden voor jouw probleem?

De personen die ik begeleid zitten vaak vast in deze cirkel. Stress beïnvloedt het probleemoplossend vermogen en de motivatie. Dit zorgt ervoor dat je minder helder kunt nadenken en een tunnelvisie krijgt. Dat draagt niet bij aan de oplossing.

Ik leg de focus op de ontwikkeling van jouw motivatie, stress-bestendigheid en probleemoplossend vermogen. Je leert hoe je problemen kunt aanpakken zonder jouw motivatie kwijt te raken of stress te ervaren. Mijn streven is om jou in één dag te trainen. Pittig maar effectief omdat we goed in gaan op jou situatie zonder dat er elke keer een onderbreking plaatsvindt.

 

Wat weerhoudt jou van jouw doel?

Particulier neemt deel aan een workshop

 DE persoe

Dit is wat ik voor je kan betekenen

Ontwikkeling op het gebied van motivatiebehoud, stressbestendigheid en probleemoplossing. Dat kan op de volgende manieren:

 • Training
 • Consulten
 •  

  Het resultaat dat je bereikt is:
 • Minder tot geen stress op privé en werk
 • Betere prestaties op het werk
 • Een gemotiveerde houding
 • Het effectief oplossen van problemen
 •     Wat houdt de training in?


  Workshop als alternatief?

  Wellicht loop je ergens tegen aan en heb je nog geen behoefte aan individuele begeleiding. Dan biedt mijn workshop een uitkomst. Daarbij besteed ik aandacht aan het verband tussen motivatie, stress en probleemoplossing en hoe je deze kunt ontwikkelen.


  Testimonial Marc
  " Werken met Alejandro is in een woord: Top! Het fijne aan zijn werkwijze is, dat het informeel aanvoelt. Hij neemt de tijd voor me en luistert echt. Hij weet altijd de juiste vragen te stellen, vragen waar ik zelf nooit over nagedacht had om ze mezelf te stellen. Hierdoor kwamen we snel tot de kern van mijn probleem. Ik kreeg inzicht in mijn patronen, leerde mezelf echt kennen en kon gebeurtenissen uit mijn leven beter begrijpen en plaatsen. Toen dit eenmaal bekend was, kon mijn probleem snel opgelost worden. Ik ken mijn grenzen nu veel beter en kan veel gemakkelijker nee zeggen tegen anderen. Ik weet nu hoe ik mijn leven moet managen en werk en privé gescheiden met houden. Alejandro bedankt voor je hulp!"  Testimonial Marc

  Testimonial anonieme militair

  " Heb een militaire achtergrond in de trend van; pijn is fijn, psychologen zijn voor mietjes. Ik heb nooit geleerd om mezelf te uitten naar buiten, waar ik echt mee zit. Zit ook niet in mijn karakter. Vertrouw mensen ook niet snel om me open te stellen. Door alle jaren achtereen op te kroppen liep ik wel op een gegeven moment vast in mijn hoofd. Ben van vermoeidheid op zoek gegaan naar psychische hulp. Schoot eerst niet op; hippies (ga op vakantie naar Thailand, hielp mij ook) en betweters die precies weten waar je last van hebt. Toen leerde ik Dhr. van Haastrecht kennen. Hij liet mij in mijn waarde door niet alles proberen voor te kauwen. Door niet te zeggen waar ik last van had. Hij nam de tijd om me vertrouwd te laten worden met hem. Liet mij praten over alles, onzin of niet. Daardoor kwam ik tot rust en kreeg het vertrouwen in hem dat hij mij serieus nam. Door de sessies met hem ben ik nu meer tot rust en weet dat ik mezelf mag uitte. Nu nog profijt van! "

   


  Pieker niet langer en ga aan de slag

  Inmiddels is wel bekend dat te veel stress niet gezond is, of het nu in je privésfeer is of op het werk. Maar ben je bekend met de cijfers? Bekijk de infographics. Je bent niet de enige dus je hoeft je niet te schamen. Als je autopech hebt dan bel je de wegenwacht dus waarom zou je nu geen hulp inschakelen? De gevolgen van aanhoudende stress kunnen jouw gezondheid en leven behoorlijk beïnvloeden. Laat het niet zover komen!

   

  Beïnvloedt stress jouw gezondheid?
  Werkstress als veroorzaker van verzuim bij werknemers

  Werkstress als veroorzaker van verzuim bij werknemers

   

  Korte zelfreflectie

  Als personen hulp zoeken gaan zij meestal op zoek naar een oplossing voor hun probleem. Maar wat zoek je eigenlijk precies? Met welk doel ben je hier op deze pagina? Wil je beter presteren op je werk, een promotie of een stressvolle situatie thuis oplossen? Neem onderstaande vragen door en reflecteer op jouw situatie. Wat is er aan de hand, wat wil je en wat verwacht je van me?  Beantwoordt je één of meer vragen met ja? Neem dan contact met mij voor een vrijblijvend gesprek


  stress checklist

  Over mij

  In 2004 begon ik met het motiveren en ontwikkelen van personen. Ik geef trainingen, advies en workshops op het gebied van prestatie, motivatie, stressbestendigheid en probleemoplossing. Dit kun jij ook leren, ongeacht jouw achtergrond of beroep. Ben je benieuwd naar wat mij motiveert om dit werk te doen, mijn ervaring, opleiding of methode? Lees dan hier verder over mij.

  Contact

  Laat je gegevens achter via het contactformulier. Zo kunnen we jouw specifieke situatie verhelderen en nagaan waar er voor jou kansen liggen.

   

   

  Naar boven