Stress

op je werk of privé

Werk en privé zijn altijd met elkaar verweven. Bewust en onbewust kunnen deze elkaar zowel positief als negatief beïnvloeden. De cijfers tonen aan dat talloze personen dagelijks negatief worden beïnvloedt. Steeds meer personen zoeken actief naar een oplossing. Sinds 2004 help ik personen om hun problemen met stress op het werk of privé op te lossen.

Korte zelfreflectie

Als personen hulp zoeken gaan zij meestal op zoek naar een oplossing voor een probleem. Maar wat zoek je eigenlijk precies? Met welk doel ben je hier op deze pagina? Wil je beter presteren op je werk, een promotie, een stressvolle situatie thuis oplossen? Neem onderstaande vragen door en reflecteer op jouw situatie. Wat is er aan de hand, wat wil je en wat verwacht je van me?

Beantwoordt je één of meer vragen met ja? Neem dan contact met mij voor een vrijblijvend gesprek

problemen met stress op je werk of privé. checklist_particulier

Pieker niet langer en ga aan de slag

Inmiddels is wel bekend dat te veel stress niet gezond is, of het nu in je privésfeer is of op het werk. Maar ben je bekend met de cijfers? Bekijk de infographics. Je bent niet de enige dus je hoeft je niet te schamen. Als je autopech hebt dan bel je de wegenwacht dus waarom zou je nu geen hulp inschakelen? De gevolgen van aanhoudende stress kunnen jouw gezondheid en leven behoorlijk beïnvloeden. Laat het niet zover komen! Ik help je problemen met stress op je werk of privé op te lossen

Infographic met cijfers over stress en burn-out als beroepsziekte, ook onder millenials
Infographic met cijfers over verzuim, werkstress, vermoeidheid en nervositeit

Waarop behaal je voordeel als je stress aanpakt?

• Prestaties
• Mentaal welzijn
• Gezondheid

Wat weerhoudt jou van jouw doel?

Wat kan ik voor jou betekenen?

Afhankelijk van wat het beste bij jouw situatie past kun je kiezen uit de onderstaande mogelijkheden:

• Basic
• Advanced
• Complete

Wat houden deze trainingen in?

 

particulier

Workshop als alternatief?

Wellicht loop je ergens tegen aan en heb je nog geen behoefte aan individuele begeleiding. Dan biedt mijn workshop een uitkomst. Daarbij besteed ik aandacht aan het verband tussen motivatie, stress en probleemoplossing en hoe je deze kunt ontwikkelen.

Over mij

In 2004 begon ik met het motiveren en ontwikkelen van personen. Ik geef trainingen, advies en workshops op het gebied van prestatie, motivatie, stressbestendigheid en probleemoplossing. Dit kun jij ook leren, ongeacht jouw achtergrond of beroep. Ben je benieuwd naar wat mij motiveert om dit werk te doen, mijn ervaring, opleiding of methode? Lees dan hier verder over mij.

Contact

Laat je gegevens achter via het contactformulier. Zo kunnen we jouw specifieke situatie verhelderen en nagaan waar er voor jou kansen liggen.