Stress

bij je studie

60% van de studenten heeft stress of psychische klachten

Studeren en werken optimaal combineren of voorbereiding nodig bij examens of stages? 60% van de studenten heeft stress of psychische klachten! Daarom bied ik elk schooljaar ruimte aan maximaal 20 studenten om hen gratis te begeleiden. Ben je student of een onderwijsinstelling en heb je interesse? Lees dan verder.

Overige studenten die graag begeleiding willen bied ik een speciaal studententarief aan. 

Of je nu een student bent die nog aan zijn carrière moet beginnen of je volgt een studie vanuit of naast je baan om jezelf verder te ontwikkelen, je zult ergens tegen aan lopen. Als je studeert dan weet je wat voor drukke en hectische tijd er voor de boeg staat: stages, opdrachten, (bij)baan, examens, sociaal leven, privésituaties, etc. Hoe kun je alles zo goed mogelijk combineren? 60% van de studenten heeft stress of psychische klachten. Hoe zorg je ervoor dat jouw studieresultaten niet beïnvloedt worden door negatieve factoren?

Korte zelfreflectie

Als personen hulp zoeken, gaan zij meestal op zoek naar een oplossing voor een probleem. Maar wat zoek je eigenlijk precies? Met welk doel ben je hier op deze pagina? Wil je hogere cijfers, minder stress, competenties ontwikkelen? Neem onderstaande vragen door en reflecteer op jouw situatie: wat is er aan de hand, wat wil je en wat verwacht je van me?

Beantwoordt je één of meer vragen met ja? Neem dan contact met mij voor een vrijblijvend gesprek

checklist-student

Workshop als alternatief?

Wellicht loop je ergens tegen aan en heb je nog geen behoefte aan individuele begeleiding. Dan biedt mijn workshop een uitkomst. Daarin leg ik in een uurtje uit waar de meeste studenten tegen aan lopen en hoe je dat kunt aanpakken. Het biedt ook handvatten voor latere situaties in je carrière.

Stress jij ook al?

Grote kans dat je jezelf herkent in onderstaande cijfers. Je bent niet de enige student die ergens tegen aan zal lopen gedurende de opleiding. Maar het is wel zonde als je daardoor vertraagt, wisselt van studie of opgeeft. Bekijk de infographic: waar loop jij tegen aan? Is het slechts één factor of zijn het er meerdere die jou beïnvloeden?

60% van de studenten heeft stress of psychische klachten

Waarop behaal je voordeel als je stress aanpakt?

• Prestaties
• Mentaal welzijn
• Gezondheid

Wat weerhoudt jou van jouw doel?

Wat kan ik voor jou betekenen?

Afhankelijk van wat het beste bij jouw situatie past kun je kiezen uit de onderstaande mogelijkheden:

• Basic
• Advanced
• Complete

Wat houden deze trainingen in?

 

Hoe zorg je ervoor dat jouw studieresultaten niet beïnvloedt worden door negatieve factoren?

Over mij

In 2004 begon ik met het motiveren en ontwikkelen van personen. Ik geef trainingen, advies en workshops op het gebied van prestatie, motivatie, stressbestendigheid en probleemoplossing. Dit kun jij ook leren, ongeacht jouw achtergrond of beroep. Ben je benieuwd naar wat mij motiveert om dit werk te doen, mijn ervaring, opleiding of methode? Lees dan hier verder over mij.

Contact

Laat je gegevens achter via het contactformulier. Zo kunnen we jouw specifieke situatie verhelderen en nagaan waar er voor jou kansen liggen.